Жителів Шацької ОТГ запрошують на громадські слухання

22 Листопада 2018, 12:25
2956 Джерело: фото ілюстративне

У Шацькій ОТГ обговорять проекти регуляторних актів.

Про це йдеться на сайті Шацької громади.

Для обговорення громадськості пропонуються Положення про оренду, списання, відчуження нерухомого майна спільної власності територіальних  громад  сіл, селища Шацької селищної ради, порядок управління об’єктами спільної  власності територіальних громад сіл, селища громади. 

Окрім того, обговорять встановлення мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра нерухомого майна фізичних осіб при передачі в оренду (суборенду) та житловий найм на території Шацької селищної ради,

Зокрема, селищною радою відповідно до розрахунків за формулою пропонується мінімальну вартість місячної оренди одного квадратного метра нерухомості при передачі в оренду ( суборенду) встановити  в розмірі 11,7 грн. В залежності від характеристики об’єкту оренди для виробничої діяльності пропонують встановити орендну плату в сумі 23,4 грн., для іншої комерційної діяльності - 35,1 грн. – іншої комерційної діяльності, та мінімальну ставку - 11,7 грн. – для проживання фізичних осіб.

Серез регуляторних актів пропонують обговорити а також правила благоустрою та утримання території населених пунктів Шацької селищної ради, затвердження Положення про надання платних послуг, переліку платних послуг та встановлення вартості платних послуг закладів культури Шацької селищної ради.

Громадське обговорення (слухання) відбудеться 27 листопада о 14.00 год.  в залі засідань приміщення Шацької селищної ради за адресою: смт Шацьк вул. Природна,33.

З проектами рішень селищної ради ( регуляторними актами) та аналізами регуляторного впливу проектів регуляторних актів можна ознайомитись у Шацькій селищній раді та на офіційному веб-сайті Шацької селищної ради (www.shsrada.gov.ua) в розділі «Регуляторна діяльність» - «Обговорення проектів».)

Для отримання додаткової інформації телефонувати за номерами: +38 03355 2-04-07, 2-01-69 або звертатись на електронну адресу [email protected].
                                                                                  

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024