Дитячі творчі колективи з Шацька і Гаївки дебютували на міжнародному фестивалі

21 Листопада 2018, 20:25
Дитячий ансамбль «Барвінок» санаторію «Лісова пісня» 5061
Дитячий ансамбль «Барвінок» санаторію «Лісова пісня»

У місті Сокаль Львівської області відбувся міжнародний фестиваль-конкурс хореографічного та вокально-хорового мистецтва «Сокальські візерунки», в якому взяло участь близько 700 учасників з різних областей України (Львівська, Волинська, Одеська, Донецька, Луганська) та Республіки Білорусь.

Серед артистів були і два дитячі колективи з Шацького району: «Барвінок» санаторію «Лісова пісня» (керівник Ольга Гайова) і «Первоцвіт» з Шацька (керівник Валентина Демакова).

«Барвінок» на фестивалі представляли 13 учасників. Дитячий ансамбль під музичний супровід Галини Корнелюк виконав на сцені дві пісні: «Волинь моя» (автор Валентина Денисюк) та «Очерет мені був за колиску». «Барвінок» вперше виступав на такому масштабному творчому заході, тому ретельно до нього підготувався. Майстерне виконання творів, артистизм, нові сценічні костюми – виступ юних співаків заслужено викликав щедрі аплодисменти глядачів та схвальні відгуки журі.

«Первоцвіт» виконав дві танцювальні композиції з сучасної хореографії: «Колискова» та «Черлідинг». Маленькі танцюристи і їхній керівник задоволені дебютом на великій сцені, діти показали свої таланти і побачили виступи інших колективів.

Наприкінці ансамблі отримали дипломи фестивалю, а керівникам оголосили подяки за гарно організовану роботу з підготовки до заходу. Дітям на згадку про фестиваль подарували магнітики. Дитячі колективи дякують за допомогу в організації поїздки на фестиваль керівництву Шацької селищної ради, санаторію «Лісова пісня» та батькам дітей.

Дитячий ансамбль «Барвінок» санаторію «Лісова пісня»
Дитячий ансамбль «Барвінок» санаторію «Лісова пісня»

Танцювальний колектив із Шацька «Первоцвіт»
Танцювальний колектив із Шацька «Первоцвіт»


 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024