Чому правоохоронці рекомендують шачанам встановлювати охоронні системи

20 Листопада 2018, 15:37
Власникам дач і новобудов рекомендують надійно захиститися від злодіїв 2169 Джерело: фото ілюстративне
Власникам дач і новобудов рекомендують надійно захиститися від злодіїв

У Шацькому відділенні поліції рекомендують жителям району встановити охоронні системи з виведенням сигналу до центрального пульту Поліції охорони у Волинській області.

В зв’язку з частими випадками крадіжок майна громадян з територій дачних масивів та новобудов, інших приватних господарств, які розташовані на території Шацького району, особливо це стосується приозерних територій, звертаємо увагу власників таких маєтків на належне збереження особистого майна, будівельних матеріалів та інших цінних побутових речей, – повідомляють у прес-службі Шацького відділення поліції.

Важливим фактором у розкритті таких крадіжок є вчасне реагування на правопорушення з можливістю їх розкриття по гарячих слідах. На жаль, часто буває, що на момент вчинення крадіжки господаря будинку немає на місці, та про крадіжку власник дізнається через значний проміжок часу, що суттєво утруднює процес встановлення особи правопорушника та місце перебування викрадених речей.

З метою попередження та запобігання вчинення посягань на приватну власність, за яким не здійснюється постійний нагляд, Шацьке відділення поліції рекомендує встановлення охоронних систем з виведенням сигналу до центрального пульту Поліції охорони у Волинській області, що забезпечить оперативне реагування за фактами проникнення до господарств, а саме негайний виїзд працівників поліції на місце події.

Детальну довідкову інформацію щодо встановлення систем охорони можна отримати за телефоном: 0503361142 (Бобчук Петро Васильович – начальник Ковельського міжрайонного відділу Управління поліції охорони у Волинській області).

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром