У Шацьку відкрився перший магазин «Копійочка»

17 Листопада 2018, 09:46
6113

14 листопада мережа магазинів потрібних речей «Копійочка» святково відкрила перший магазин в Шацьк. На жителів та гостей міста чекало захопливе дійство та можливість виграти подарунки.


 

Мережа «Копійочка» стрімко розвивається, відкриваючи нові магазини у різноманітних куточках України. Асортимент товару з кожним днем розширюється, а ціни завжди доступні для покупців.

14 листопада відбулось відкриття першого магазину у смт. Шацьк за адресою: вул.50-річчя Перемоги, 22. На відкриття «Копійочка» підготувала шоу програму для всіх охочих. Дітей та дорослих запрошували спробувати себе у цікавих конкурсах та виграти цінні подарунки.

2

 

Також «Копійочка» приємно здивувала покупців демократичними цінами та широким асортиментом товарів. Адже в Копійочці можна придбати побутову хімію, посуд, косметики, іграшки, сумки, гаманці та багато інших потрібних речей.


 

Мета мережі «Копійочка» – стати улюбленим місцем покупки для усієї сім’ї. Щоб кожен член родини міг легко знайти необхідні товари за привабливими цінами.

«Копійочка» – одна з найбільших мереж магазинів на Західній Україні. Перший магазин було відкрито у 2010 році, а сьогодні налічується вже понад 150 магазинів у Волинській, Тернопільській, Рівненській, Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Дніпропетровській,Хмельницькій та Закарпатській областях.

До зустрічі в «Копійочці»!

Коментарі
13 Грудня 2018, 01:29
Асортимент є. продавці привітні і уважні. Але товар не запаковують. Економлять на покупцях за власним бажанням чи за розпорядженням хазяїна?
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром