Зв'язківці Шацького району приймали вітання з нагоди професійного свята

16 Листопада 2018, 19:00
Нагороду отримує Людмила Львович 4157
Нагороду отримує Людмила Львович

В Шацьку привітали з професійним святом працівників радіо, телебачення та зв'язку.

16 листопада перший заступник голови Шацької райдержадміністрації Віктор Плейтух привітав працівників  цеху телекомунікаційних послуг №3 ВФ ПАТ «Укртелеком» селища Шацьк, начальником якого є Тетяна Терета, з професійним святом, – інформують у прес-службі Шацької РДА.

Посадовець побажав працівникам установи міцного здоров’я, щастя, сімейного благополуччя, професійного успіху, втілення в життя нових цікавих ідей, невтомного творчого пошуку, надійних партнерів та друзів.

«Продовжуючи кращі традиції, працюючи натхненно і самовіддано, ви завжди знаходитесь на передових позиціях розбудови вітчизняного інформаційного простору. Завдяки вам жителі Шацького району дізнаються про перебіг подій у світі, допомагаючи відчути причетність до процесів сьогодення, відкриваючи широкі можливості для людських контактів та спілкування», - зазначив  у своєму вітанні перший заступник голови райдержадміністрації.

Користуючись нагодою, Віктор Плейтух нагородив за сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток телекомунікацій, високу якість обслуговування населення та з нагоди професійного свята Людмилу Львович, провідного спеціаліста з продажів обслуговування Центру обслуговування абонентів, та  Постернака Анатолія, водія автотранспортних засобів ПАТ «Укртелеком».

2


 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024