Шачани - серед переможців автомобільного ралі на “FEST Like”

18 Липня 2016, 22:00
Переможець численних змагань та авторалі шачанин Андрій Печук 2299
Переможець численних змагань та авторалі шачанин Андрій Печук

У Згоранах, що на Любомльщині, відшумів Міжнародний фестиваль “FEST Like”. Автомобільне ралі, яке відбулося 17 липня, у неділю, стало невід’ємною частиною його програми. 

У видовищних змаганнях взяли участь найкращі гонщики не лише Волині, а й України та Білорусі, - пише Кордон.

Метою автогонщиків було подолати бездоріжжя на березі Великого Згоранського озера. Калюжі, грязюка, непрохідні чагарники не стали перешкодою ні для одного із учасників змагань. Навпаки, за словами любителів такого типу ралі, це додало ще більше екстриму та адреналіну.

Учасники змагались у трьох заїздах: “Туризм”, “Квадроцикли” та “Екстрим”. Цікаво, що під час заїзду “Туризм” із 7-ми зареєстрованих поїхало 6 екіпажів, але у відведений час вклались лише два.

Хоч на дворі була негода, на заїзди автогонщиків прийшло подивитись багато глядачів, які охоче підтримували фаворитів й фотографувались із ними. Особливо публіка була у приємному здивуванні, коли екіпажі застрягали у величезних болотяних ямах. Звісно ж, і витягування за допомогою іншого транспорту теж створювало таке собі захопливе видовище.

Не обійшлось без технічних неполадок, проте самі ж водії під час заїздів чинили своїх “коней”. Вони зазначали, що для них, насамперед, це безпека, а першість ще встигнуть здобути. Також для гонщиків головне – це отримати задоволення від подоланого шляху по бездоріжжю, показати свої автомобілі.

Учасники автогонки змагались за кубки “FEST Like”.

Переможців кубками та медалями нагородив організатор автомобільного ралі Микола Зуб. З його рук лаври першості отримали:

у заїзді “Туризм”: І місце – Олександр Кубай, екіпаж “Червоні” (селище Люблинець), ІІ місце – Павло Стасюк,  екіпаж “Бульбаши”, (Білорусь).

у заїзді “Квадроцикли”:  І – Сергій Шум (селище Шацьк), ІІ – Роман Бірюк (Ковель), ІІІ – Андрій Печук ( селище Шацьк).

у заїзді “Екстрим”: І – Руслан Власюк, екіпаж “Швагри” (місто Любомль), Ігор Прадійчук, епікаж “Буран” (місто Ковель), ІІІ – Сергій Тулюлюк,  екіпаж “Брати” (село Старовойтове, Любомомльський р-н).


 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром