У Шацькій РДА визначили, хто контролюватиме роботи з каналізування по європроекту

14 Листопада 2018, 10:55
2274

У Шацькій райдержадміністрації відбулося засідання тендерного комітету, на якому визначили, хто здійснюватиме технічний нагляд за роботами з каналізування трьох населених пунктів по європроекту.

Про це повідомляє сайт Шацької РДА.

Засідання комітету відбулося під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Віктора Плейтуха, де розглянули  найбільш економічно вигідну пропозицію, визначену за результатами проведених відкритих торгів щодо технічного нагляду за виконанням робіт по таких трьох об’єктах:

♦будівництво каналізаційної мережі та системи очистки стічних вод у с.Світязь;

♦будівництво каналізаційної мережі та системи очистки стічних вод у с.Пульмо;

♦будівництво каналізаційної мережі у західній частині смт Шацька, с.Гаївка, с.Мельники та будівництво каналізаційних очисних споруд смт Шацьк.

Тендерну пропозицію учасника - фізичної особи-підприємця Віктора Мазура за результатами оцінки визнали найбільш економічно вигідною  та такою, яка відповідає умовам тендерної документації, в тому числі кваліфікаційним критеріям, встановленим у відповідності до ст.16, вимогам встановленим у відповідності до ст. 17 Закону України «Про публічні закупівлі».

Отже, тендерний комітет  визначив ФОП  Віктора Мазура переможцем тендеру.

Нагадаємо, у Шацькому району за кошти Європроекту каналізовуватимуть три населені пункти навколо озера Світязь (Шацьк, Світязь та Пульмо), а також села Гаївка та Мельники. Варітсть проекту - 6,45 мільйона євро (з яких грант ЄС – 5,8 мільйона євро, грант ЄС для України 5,7 мільйона євро, внесок партнерів – 645 тисяч євро).

Читайте також: На каналізування сіл навколо Світязя потратять 40% коштів Мінекології

Визначили етапи тендерних закупівель з реалізації Європропроекту з каналізування Світязя

Оголосили тендер на будівництво каналізації навколо Світязя

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром