Вікторина, конкурс малюнків, свято казки: у Смолярах-Світязьких відбувся місячник бібліотек

13 Листопада 2018, 16:00
3724

Музичним, казковим та творчим видався тиждень у Смоляро-Світязькій школі.

З першого по 31 жовтня в рамках Міжнародного місячника шкільних бібліотек, який присвятили видатному українському педагогу-гуманісту, вченому зі світовим ім’ям Василю Сухомлинському, з нагоди 100-річчя від дня його народження, в ЗОШ І-ІІ ступенів села Смоляри-Світязькі провели ряд заходів, - йдеться на сторінці навчального закладу у Facebook.

Спочатку у школі провели лінійку пам’яті «Василь Сухомлинський – красиве і горде ім'я», яку вміло провели учні 5 класу Антон Самойліч та Соломія Лейнік.

Продовжились заходи відео-презентацією на тему «Життя і творчість Василя Сухомлинського», після якого провели вікторину «Знавці творчості Сухомлинського», в якій взяло участь 28 учнів з 5-9 класів. Переможцями вікторини стали: Петро Богдан (9кл.) та Тетяна Савош (9 кл.) - розділили І місце, Юрій Голядинець (8кл.) – ІІ місце та Володимир Голядинець (7кл.) – ІІІ місце.

Впродовж тижня провели конкурс «Найкращої дитячої ілюстрації до казок В.Сухомлинського», переможцями якого серед учнів1-4 класів стали: Вероніка Цюп’яшук (2 кл.) – І місце, Захарій Бойко (1кл.) – ІІ місце та Катерина Сугрин (2 кл.) - ІІІ місце. Серед учнів 5-9 класів перемогу здобули: Анастасія Хмизовець (9 кл.) – І місце, Анастасія Сучок ( 5 кл.) та Ольга Свиновей (9 кл.) – розділили ІІ місце, та Соломія Лейнік (5 кл.) – ІІІ місце.

В школі протягом мсячника організували та провели акцію «Полікуй книгу», під час якої учні школи допомогли підклеїти та впорядкувати художні та навчальні книги. 

Для учнів початкових класів організували казкове свято на тему: «Країна ввічливості і доброти», на якому кожен клас початкової школи підготував та представив інсценізацію казок Василя Сухомлинського. Усі діти творчо та самовіддано виконували усі завдання, за що дирекція школи висловили їм щиру вдячність та закликали усіх читати твори видатного педагога та письменника, у яких рпанує дух музики, творчості, добра.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024