У Шацькому нацпарку обговорили розширення біосферних резерватів з німецькими партнерами

12 Листопада 2018, 19:10
1547

У рамках проекту «Екосистемна адаптація та регіональний сталий розвиток шляхом розширення можливостей біосферних резерватів України» директорка Шацького НПП Марія Христецька зустрілася з німецькими партнерами.

Про це повідомляє прес-служба природоохоронної структури у Facebook.

Проект має на меті інтеграцію підходу екосистемної адаптації до національного та регіонального планування та заходів, що ведуть до краще адаптованого землекористування та широкомасштабного стійкого розвитку. Адже екосистеми зазнають надмірного використання, незбалансованого землекористування та все більше страждають від змін клімату, зумовлюючи цим порушення функціонування екосистем та підвищення їхньої вразливості.

Делегація з фонду Міхаеля Зуккова (Улі Гребенер, Іна Роман, Анатолій Смалійчук) та університету міста Еберсвальде (Кевін Мак, Юдіт Клойбер) в межах робочого візиту проведе три семінари для жителів району.

На семінарах у формі діалогу обговорять зміни клімату, їх вплив на людей та економіку. З метою інтеграції принципів екосистемної адаптації у законодавство в сфері довкілля розроблять пропозиції політичних документів.


 

Коментарі
13 Листопада 2018, 02:19
займіться світязем бо висохне і буде вам резерват з вашими пляжами парковками і лавочками
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024