Піща: дитячий садок привітали з 50-річчям. ВІДЕО

12 Листопада 2018, 15:10
Від благодійного фонду Степана Івахіва «Патріоти Волині» діти отримали фрукти, іграшки та повітряні кульки 4015
Від благодійного фонду Степана Івахіва «Патріоти Волині» діти отримали фрукти, іграшки та повітряні кульки

Піщанський дитсадок відсвяткував 50-й день народження.

 У далекому 1968 році дошкільний навчальний заклад гостинно відчинив двері для наймолодших жителів села Піща.

Читайте також: Два мішки іграшок, телевізор від лісівників та меблі: у Піщанському дитсадку відзначили золотий ювілей

Задоволені батьки, щасливі дітки – місцеві радіють, що в селі є такий гарний і затишний заклад. За 50 років вихованцями дитсадка були майже 2 тисячі дітей.

–Зараз у садку функціонує дві групи: старша і ясельна, виховується 40 діток. В минулому році ми зробили поточний ремонт дитсадка, в тому числі санвузлів, харчоблоку, – розповіла завідувачка ДНЗ Ірина Корень.

Найбільше діти раділи подарункам від благодійного фонду Степана Івахіва «Патріоти Волині», від якого вони отримали фрукти, іграшки та повітряні кульки.

- Степан Петрович Івахів та його благодійний фонд системно допомагають дошкільним закладам у всіх районах виборчого округу народного депутата. Тому що саме з дитсадка починає формуватися світогляд дитини: тут вони дорослішають, пізнають новий досвід спілкування в колективі. Хочеться вірити, що в цьому садочку завжди лунатиме дитячий сміх. І буде весело та затишно - як сьогодні, у день ювілею... - зауважив представник благодійного фонду «Патріоти Волині» Павло Самолюк.

До кінця року за сприяння Степана Івахіва у Шацький район  надійде більше мільйона гривень державної субвенції: за кошти депутатського соцеконому капітально відремонтують покрівлю клубу в селі Піща та побудують дитячий майданчик в сусідньому селі Ростань. 

 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром