На сесії Шацької ОТГ заслухали звіт про роботу спортшколи та призначили її керівника

12 Листопада 2018, 14:20
Сергій Стаднік звітує про роботу спортшколи 1985
Сергій Стаднік звітує про роботу спортшколи

Про фінансово-господарську та спортивну роботу Шацької дитячо-юнацької спортивної школи перед депутатами на сесії Шацької ОТГ відзвітував виконуючий обов’язки директора Сергій Стаднік.

На сьогодні в ДЮСШ діє два відділення: веслування та футбол. За останній рік хороші результати на змаганнях Всеукраїнського та обласного рівнів змаганнях показали юні веслувальники, у активі яких – сім золотих, одна срібна та чотири бронзових медалей.

Перепідготовку пройшли й тренери-веслувальники спортшколи. В цьому році порадували колишні вихованці закладу Валерія Терета, котра стала шостою на чемпіонаті Європи, та Дмитро Озимок, котрий став дворазовим чемпіоном Європи та срібним призером чемпіонату світу серед юніорів.

Трохи складніші справи у футболістів, де панує висока конкуренція, проте й вони на змаганнях показують хороші результати (збірна ДЮСШ-лісівників (юнаки 2002 року народження) знаходиться лідерами турнірної таблиці, а молодша група (друга ліга) – посередині турнірної таблиці).

У підсумку депутати звіт погодили, а наступним питанням затвердили на контрактній основі Сергія Стадніка директором спорт школи (уже без в.о.) терміном на 5 років.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39