У Шацькому дитсадку №1 ліквідували умовну аварію

09 Листопада 2018, 14:40
У дитсадку відбулися тактико-спеціальні навчання 1484
У дитсадку відбулися тактико-спеціальні навчання

Відбулися тактико-спеціальні навчання з ліквідації наслідків аварії на тепломережі Шацького дошкільного навчального закладу №1.

7 листопада провели тактико-спеціальні навчання з ліквідації наслідків аварії на тепломережі Шацького ДНЗ №1 під керівництвом завідувача сектору оборонної, мобілізаційної роботи та цивільного захисту райдержадміністрації Наталії Борсук та начальника Шацького РС УДСНС у Волинській області, підполковника Анатолія Пінкевича. У заході також взяли участь начальник КП «Будинкоуправління» Іван Коваль, відповідальна за цивільний захист Шацького дошкільного навчального закладу №1 Оксана Горова, лікар загальної практики сімейної медицини КНП «Шацька районна лікарня Шацької районної ради» Алла Курчак.

В ході навчань опрацьовано оперативне реагування на можливі надзвичайні ситуації та події, характерні для осінньо-зимового періоду за участю підпорядкованих та відповідних аварійно-відновлювальних бригад району з елементами практичного відпрацювання дій на об’єкті паливно-енергетичного комплексу.

Уточнено, згідно з регламентами, визначеними спільними наказами, розпорядженнями, взаємодію з районними службами цивільного захисту і відомчими диспетчерськими службами для забезпечення своєчасного реагування при виникненні аварій, інших надзвичайних подій характерних для осінньо-зимового періоду. Відпрацьовано порядок інформування органів влади, підприємств, установ, організацій та населення про ускладнення гідрометеорологічної обстановки та прогноз її розвитку.

Уточнено наявні матеріальні резерви, в тому числі паливно-мастильні матеріали, для використання їх під час ліквідації можливих надзвичайних ситуацій.

Під час навчання проведено інструктажі з техніки безпеки та поведінки в екстремальних умовах.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром