У Шацьку визначили найкращих працівників культури у жартівливих номінаціях

08 Листопада 2018, 18:05
5772

Напередодні Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, який відзначають 9 листопада,  в актовому залі Шацького лісового коледжу відбулися урочистості з нагоди цього професійного свята.

Першою привітала своїх колег зі святом, побажавши їм здоров’я, миру та достатку, а ще – творчого натхнення та наснаги у роботі, начальниця відділу культури Шацької райдержадміністрації Оксана Юхимук. Вона також розповіла про досягнення та здобутки працівників культури, подякувала за невтомну працю, творчість, ентузіазм, мудрість та натхнення у такій важливій для суспільства справі.

Щирими словами вітали працівників культури голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець, голова Шацької районної ради Сергій Карпук, а також виконуюча обов’язки голови Шацької селищної ради Людмила Цевух. З нагоди свята вони вручили  грамоти, квіти й подарунки кращим працівникам культури району.

1

За успіхи у справі популяризації української народної творчості, вагомий внесок у культурний розквіт району та з нагоди професійного свята Василь Голядинець  нагородив грамотою Марію Шпак, методистку з вокально-хорового жанру Шацького районного будинку культури. Грамоту Шацької районної ради отримала Лариса Глушкова, завідуюча клубу села Ростань.

Людмила Цевух відзначила грамотою Шацької селищної ради та подарунком завідувача клубом села Мельники Федора Гірича.

Свято супроводжувалося виступами талановитих працівників установ культури району з гумористичними та пісенними номерами, запальними танцями дитячих танцювальних колективів, нагородженням у певних жартівливих номінаціях. Так, у номінації «Гвязда за граніцов» отримала Ніна Вирович, директорка Шацького міського Будинку культури, «Проривом проку» став колектив «Острів’яночка» та її керівниця Валентина Карамач, «Універсальним викладачем» - Оксана Демедюк (Шацька дитаяа музична школа), «Співочим бібліотекарем» - Зінаїда Гінайло із бібліотеки села Самійличі, а в номінації «Командувати парадом буду я» - директорка Шацького РБК Валентина Ханзерук.


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024