Депутати Шацької ОТГ просять дороги, освітлення і тротуари

08 Листопада 2018, 16:10
2720

Більшість депутатських запитів, які звучали на сесії Шацької ОТГ, стосувалися стану доріг, будівництва тротуарів та відновлення освітлення.

Зробити освітлення по вулиці 1 Травня, що в Шацьку, просила депутатка Людмила Єрофєєва, адже діткам, які в Шацькій школі-гімназії навчаються у другу підзміну, увечері по поганій дорозі важко йти додому.

Відремонтувати тротуар по вулиці 50 років Перемоги, на який вже виготовлена проектно-кошторисна документація, (між господарством приватного підприємця Володимира Шума  до газової заправки) просив у своєму зверненні Богдан Тимошук, а також запитав, чи є технічна можливість он-лайн трансляції в мережі Інтернет відео з камер спостереження, які були встановлені в Шацьку та на придбання яких виділяла кошти селищна рада (наразі зображення лише виводяться на пульт Шацького відділення поліції).

 «Це було б плюсом для наших жителів та відпочивальників, котрі могли б дивитись, що і де відбувається в курортному Шацьку», - відзначив депутат.

Підтримувати дороги селища у належному стані просила депутатка Світлана Гошовська, відновити на зимовий період  маршрут через найдовшу вулицю в Шацьку – Незалежності  – просила Валентина Стаднік.

А найстарша депутатка Віра Ковальчук висловила невдоволення затягуванням термінами розробки та затвердження генерального плану селища: мовляв, людям казали один термін, а насправді через кількамісячне очікування підписів київськими чиновниками маємо зовсім інший. Пропозиція депутатки – скасувати рішення селищної ради про виділення земель для індивідуального будівництва лише після затвердження нового генплану, бо воно, мовляв, не відповідає чинному законодавству.

Заперечила їй Ольга Романьска, начальниця відділу відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Шацької РДА: якщо розташування земельної ділянки не передбачено містобудівною документацією (зокрема, діючими генпланами), то заявникам надається відмова, що чітко прописано в законодавстві. У підсумку – цей запит депутатки народні обранці не підтримали.

 

Коментарі
08 Листопада 2018, 22:33
Біля пенсійного відремонтуйте тротуар ато можна ноги поломати )))
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром