У день Світязя – концерт, фаєр-шоу і дискотека на пляжі

13 Липня 2016, 22:00
4850

У селі Світязь святкували день села. Відбувалися гуляння 12 липня на березі озера. Чудова погода і розпал сезону відпочинку гарантували, що на святкуванні буде людяно. Так і сталося – до півтисячі місцевих жителів і відпочивальників прийшли надвечір до великої сцени на світязькому пляжі.

З днем села і великим святом – первоверховних апостолів Петра і Павла – привітав односельчан і численних гостей Світязький сільський голова Микола Цвид. Закликав хоч на один день забути про проблеми села і побажав якнайкраще відпочити на святі.

Також Микола Васильович подякував депутату Луцької міської ради Петрові Нестеруку за активну участь в розбудові інфраструктури села та допомогу в організації народних гулянь і вручив йому грамоту. Долучився до привітань і директор Шацького національного природного парку Володимир Захарко. Традиційно з подарунками приїхали до світязян представники благодійного фонду «Патріоти Волині» Наталія Маленицька і Володимир Бащук. Відзначили ними Лукію Цвид — багатодітну маму, що виховує дванадцятьох дітей, Олександру Денисовець, якій нещодавно виповнилося 99 років, та Мотрю Прасюк, найстаршу учасницю концертної програми.

Місцеві аматори сцени на чолі з директором сільського будинку культури Світланою Прокопчук представили для глядачів насичену концертну програму. Місцеві таланти відтворили на сцені старовинний поліський обряд початку жнив, вокальними виступами порадували Валентина Сакура, Ольга Волинець, Ліна Панасюк, Світлана Приступа, Ольга Ганжала, Алла Пилиповець, Оксана Озимок, Світлана Чернякова та інші. Виступили на святі і гості з району: народні ансамблі «Лісова пісня» (керівник Галина Корнелюк) і «Молодички» (керівник Ніна Вирович).

Творчі виступи перепліталися з веселою церемонією вручення учасникам свята призів безпрограшної лотереї.

Після виступів народних колективів всі мали можливість споглядати фаєр-шоу. А для молоді була організована дискотека - з участю ді-джеїв з різних міст України.

1

1

1

Більше фото із святкування можна переглянути у нашій галереї

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром