У Шацьку хочуть замінити старі поштові скриньки

07 Листопада 2018, 17:00
Старі поштові скриньки в Шацьку 3423
Старі поштові скриньки в Шацьку

На сесії Шацької ОТГ депутат Іван Коваль просив у керівництва селищної ради врешті-решт вирішити питання із старими потрощеними поштовими скриньками.

«Вони тільки псують вигляд селища, побиті стовпчики та іржаві скриньки тільки заважають людям та псують загальний вигляд вулиць», - переконаний депутат.

На це Людмила Цевух, виконуюча обов'язки голови Шацької ОТГ, повідомила, що селищна рада надсилала лист до обласного відділення «Укрпошти», там відповіли, що скриньки – нічийні.

Тож у планах селищної ради – прорахувати потреби та замінити їх на нові. Одна велика поштова скринька коштує приблизно тисячу гривень.

Також Іван Коваль просив депутатів пройтися по вулицях (тих, де провели каналізування) та заагітувати людей підключатися до каналізування.

«До нового року планували підключити до каналізування 250 абонентів, маємо поки до 39. Люди не хочуть підключатися, бо треба платити гроші. І ж всі стоки й далі течуть в озера та колодязі. Тоді навіщо було закопувати в землю 20 з гаком мільйонів у каналізацію, якщо не підключатися до неї?» - обурювався депутат.

1

Коментарі
07 Листопада 2018, 23:19
Ще декілька років і вони будуть непотрібні взагалі.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром