Мешканці Шацького району переуклали 3,3 тисячі угод з сімейними лікарями

07 Листопада 2018, 10:50
2238 Джерело: фото ілюстративне

Через реорганізацію районної лікарні мешканці Шацького району змушені заново переукладати договори з сімейними лікарями.

Про те, скільки жителів Шаччини переуклали договорів, розповіла на оперативній нараді в Шацькій райдержадміністрації головна лікарка комунального некомерційного підприємства «Шацька районна лікарня Шацької районної ради» Світлана Крецу.

За її словами, станом на 5 листопада в зв’язку з реорганізацією медичного закладу з сімейними лікарями по-новому укладено 3 тисячі 264 декларації.

На думку головної лікарки, пришвидшити даний процес можна при більш якісній проінформованості населення про це питання. 

Нагадаємо, що зв’язку з утворенням комунального некомерційного закладу «Шацька районна лікарня Шацької районної ради» та процесом його перереєстрації усіх жителів району, які вже уклали угоди із сімейними лікарями (це стосується не лише сімейних лікарів районної лікарні, а й тих, котрі працюють у сільських амбулаторіях), просять прийти для повторної перереєстрації договорів на обслуговування, - повідомляє керівництво медичного закладу.

При собі мати паспорт, ідентифікаційний код та телефон.

Читайте також: Жителів Шацького району, котрі підписали угоди з сімейними лікарями, просять заново преререєструвати угоди

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024