Веселий ярмарок та свято народної пісні: як у Піщі відзначали День села

06 Листопада 2018, 18:05
6006

В с. Піща відбувся концерт з нагоди престольного свята в честь ікони Казанської Божої Матері та Дня села.

4 листопада Піщанський сільський Будинок культури був ущент заповнений місцевими жителями і гостями села. Місцеві аматори сцени – і діти, і дорослі – під керівництвом директорки СБК Валентини Будько, а також співорганізаторки Ірини Густирь відтворили в залі колоритне творче дійство «Український ярмарок». 

Сцена і зал були прикрашені ярмарковими атрибутами, предметами старовини, вишитими рушниками і килимами. Перед глядачами виступали дитячі ансамблі «Краплинки», «Дзвіночки», фольклорний ансамбль «Піщаночки», вокальні групи та окремі виконавці. Суто українські народні пісні, танцювальні композиції під українську музику стали родзинкою концертної програми. «Запалювали» іскрометним гумором неперевершені ведучі і гумористки Наталія Редько і Наталія Турич, розчулював трепетним виконанням зірковий дитячий дует «Непара» (Павло Галазюк та Аня Кот).

На завершення сценка «Ярмаркові посиденьки» об'єднала на сцені всіх учасників яскравого творчого заходу. Чудові вишиті костюми артистів, талановите виконання, дух української старовини в залі, щедрі оплески глядачів створили гарну атмосферу свята і подарували глядачам море незабутніх емоцій.

7

4

3

5

2

1

1

1

1

1

2

1

2

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром