Санаторій «Турія» тимчасово передадуть на баланс «Лісової пісні»

12 Липня 2016, 14:00
1379 Джерело: pravda.lutsk.ua

 

Майнова комісія на засіданні, яке відбулося сьогодні, 12 липня, підтримала рекомендацію тимчасової контрольної комісії обласної ради з питань проведення перевірки діяльності підприємств, установ та організацій, котрі перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Волинської області про передачу цілісного майнового комплексу КП Волинський обласний санаторій матері і дитини «Турія» на баланс обласного санаторію "Лісова пісня".

Голові обласної ради Ігорю Палиці також рекомендовано в установленому законом порядку вирішити питання про призначення т.в.о. керівника "Турії", – пише Волинська правда.

 

-Ця оздоровниця давно стала головним болем для Волиньради. Попереднє керівництво санаторію довело його до банкрутства. Зареєстровано понад 5 млн грн боргових зобов`язань. Сьогодні ми змушені вирішити це питання за рахунок обласного бюджету. Майновий комплекс пропонуємо тимчасово передати на баланс "Лісової пісні", щоб зберегти відпочинкову базу "Турії", - прокоментував рішення постійної комісії її голова Микола Буліга.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром