Тендерний комітет Шацької РДА визначив переможця торгів, який будуватиме каналізацію довкола озер

03 Листопада 2018, 20:00
6877 Джерело: фото ілюстративне

В Шацьку розглянули тендерні пропозиції учасників і визначили переможця відкритих торгів, який будуватиме каналізацію довкола Шацьких озер.

2 листопада 2018 року під керівництвом першого заступника Віктора Плейтуха відбулось засідання тендерного комітету Шацької райдержадміністрації щодо розгляду тендерних пропозицій, які надійшли у результаті проведення відкритих торгів,  – інформують у прес-службі Шацької РДА.

А саме:

1. «Будівництво каналізаційної мережі у західній частині  смт.  Шацьк, с. Гаївка, с. Мельники та будівництво каналізаційних очисних споруд в смт Шацьк Шацького району Волинської області»;

2. «Будівництво каналізаційної мережі та системи очистки стічних вод у с. Світязь Шацького району Волинської області;

3. «Будівництво каналізаційної мережі та системи очистки стічних вод у с. Пульмо Шацького району Волинської області».

За результатами розгляду тендерна пропозиція учасника ТОВ "ВЕЛЬТ КАПІТАЛ", яка за результатами оцінки визнана найбільш економічно вигідною, відповідає умовам тендерної документації, в тому числі кваліфікаційним критеріям, встановленим у відповідності до ст. 16 та вимогам встановленим у відповідності до ст. 17 Закону України «Про публічні закупівлі».

Отже, тендерний комітет визначив переможцем ТОВ "ВЕЛЬТ КАПІТАЛ".

Триває засідання тендерного комітету
Триває засідання тендерного комітету

 

Коментарі
05 Листопада 2018, 14:20
Багато в інтернеті про цю фірму. Ось наприклад:<br/>Давидівська сільська рада ОТГ Пустомитівського району в результаті відкритих торгів 20 вересня уклала договір із ТОВ «Вельт капітал» на будівництво народного дому в с. Виннички. Сума договору становить 18,87 млн грн, про це стало відомо з порталу публічних закупівель Prozorro.<br/>Технічне завдання передбачає, що переможець торгів за ці кошти зведе будинок, поставить вікна та двері, прокладе підлогу, обладнає будинок необхідними комунікаціями, побудує актовий зал і т. д. Завершать роботи до кінця 2019 року. Згідно з договірною ціною, витрати фірми на зарплати працівникам дорівнюватимуть 1,7 млн грн (тобто 9,32% від суми договору), а прибуток складе 252 тис. грн – 1,33% від вартості контракту.<br/>Крім переможця участь у торгах взяла лише одна компанія: приватне підприємство «Форміка і К» із остаточною пропозицією на 88 тис. грн дорожчою.<br/>Компанія «Вельт капітал» неодноразово фігурувала у матеріалах «НГ.Львів». Наприклад, разом із пов’язаною компанією ПП «Арагас», яка належить колишньому директору ТОВ «Вельт капітал», конкурували на тендері з ремонту вулиці Арктичної у Брюховичах та реконструкції будівлі колишнього Російського культурного центру за 3 і 6 млн грн відповідно.<br/>Директором і власником ТОВ «Вельт капітал» є 33-річна Тетяна Павленко. Раніше вона також була директором фірми ТОВ «Тонбудпроект», яка наразі припинила діяльність. Попереднім власником «Вельт капіталу» була Ярина Газда.<br/>Згідно з довідкою про матеріально-технічну базу, всю техніку (29 одиниць) «Вельт капітал» орендує в ТОВ «А.Омега», ТОВ «ВП Галтрансрембуд», ТОВ «Сімбо Капітал». Щодо приміщень, то компанія орендує у трьохрічного Михайла Москаля 1960 кв. м у Куликові.
05 Листопада 2018, 20:29
доречі теж читав про цю фірму щось тут не так
06 Листопада 2018, 21:45
Лише два тижні тому ця фірма закінчила реконструкцію першого в Україні &quot;Будинку Воїна&quot; у Львові. Дозвільна документація була готова лише на кінець липня. Але в жовтні усі роботи були закінчені. Фірма надійна ще нікого не підвела.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром