У Світязькому монастирі молилися за дітей-сиріт і частували монастирськими стравами

11 Липня 2016, 15:00
2984

Дітям-сиротам із Львівського дитячого будинку «Благодать» надовго запам’ятається двотижневий відпочинок на озері Острів’янське, організований благодійниками.

Ми вже повідомляли раніше, як обділені батьківською увагою діти оздоровлювалися в селі Острів’я. Власний будинок для благої справи погодився надати житель Львівщини Володимир Тиднюк. Діти вдосталь купалися, засмагали, грали ігри, харчувалися завдяки місцевим жителям і благодійникам винятково здоровими домашніми продуктами.

Наприкінці свого перебування в Шацькому районі діти-сироти побували в Світязькому Петро-Павлівському чоловічому монастирі. З благословення ігумена монастиря отця Арсенія екскурсію провів отець Павло. За дітей був звершений молебень, дітвора з захопленням слухала розповідь про мироточиву ікону Почаївської Божої Матері, яка зцілює людей від душевних і тілесних хвороб, дивувалася величі монастирських приміщень.

А на завершення побувала на монастирській трапезі. Страви, приготовлені монахами і приправлені молитвою, були найсмачнішими в їхньому житті.

За такий чудовий прийом і діти, і вихователі дякують ігумену монастиря та всім, хто організував для них екскурсію до православної святині.  

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39