Таким проектанти бачать реконструйований сквер у центрі Шацька. Шачани, вам подобається?

11 Липня 2016, 14:00
3601

Цього року керівництвом Шацької селищної ради в особі голови Сергія Віннічука анонсувалося питання реконструкції селищного скверу, що біля пам’ятника Тарасові Шевченку. Непримітну територію в центрі Шацька планувалося окультурити й облаштувати на ній комфортну зону відпочинку – як і належить курортному містечку, до якого влітку їдуть з усієї України і з-за кордону.

На сьогодні селищна рада вже має розроблений проект селищного скверу, який виносить на обговорення громадськості.

4

Територія буде викладена бруківкою, на ній передбачено лавочки, ліхтарі, клумби, газони і навіть фонтан.

Долучайтеся до обговорення, вносьте власні пропозиції та ідеї. До них обов’язково дослухаються.  

 

Коментарі
12 Липня 2016, 00:03
Досить цікавий проект реконструкції...на мою думку в Шацьку не вистачає дитячих майданчиків,та хоча б вже одного....Мам з маленькими дітьми дуже багато,та місць для дитячого відпочинку немає...я не можу назвати дитячим майданчиком,те що знаходиться навпроти церкви...одні обломки(((.Мені не зрозуміло чому ніхто не піднімає це питання...
12 Липня 2016, 12:37
Цілком і повністю підтримую Галину. Тим паче, що фонд Ігоря Палиці готовий частково допомогти з фінансуванням. Куди можна повести дитину погуляти? У новий сквер,на який спишуть шалену кпу грошей, на лавочці посидіти??????????
12 Липня 2016, 13:42
Непогано. Сподіваюсь, звідти заберуть жахливий пам'ятник (тобто те уродське погруддя, яке називають пам'ятником). А так все симпатично, особливо фонтан.
12 Липня 2016, 16:42
Все дуже примітивно, намальований гарний малюнок за який разом з комплектом документації відмиють через проектне бюро купу грошей. На будівництво такого чуда розпишуть кошторис на мільйони і почнуться теревені. А найгірше це відсутність будь якої сучасної ідеї, все просто здерто з Любомля і Володимира. Ось зсилки : іhttp://vgolos.com.ua/…/u_volodymyrivolynskomu_tryvayut_dysk…<br/>http://www.pravda.lutsk.ua/ukr/news/13391/ В розвинутих країнах давно пішли іншим шляхом, а саме оголошують конкурс в інтернеті на весь світ. Приїздять сучасні митці зі всього світу і творять, за свої кошти будь-яке сучасне мистецтво. За перші три місця отримують грошову винагороду (ті кошти які потратять на купу папірців проекту) Київ спробував зробити щось подібне - ось зсилка http://wikinews.com.ua/page/index.html/_/social/v-centre-kijeva-otkrylsa-park-sovremennoj-skulptury-r5495 Таким чином Шацьк почне бути цікавим, зявляться неповторні місця. Поки все що маємо то Світязь який скоро втоне в відходах і тоді вже точно ми не побачимо тут жодного туриста.
13 Липня 2016, 02:39
А ми такі дурні в чергу в садочок стаєм і на ремонт скидаємось.<br/>А тут у влади бабло появилось. Може давайте доробимо те, що почали. <br/><br/>Найда з Мелюхом каналізацію зробили - буде куди воду з фонтана на зиму зливати. Хі-Хі.
13 Липня 2016, 03:13
Чому так багато бруківки? Це такий новий стиль у Шацьку? Біля школи все заклали і тут так само. Один знайомий будівельник сказав, що це найлегший спосіб відмити кошти.
13 Липня 2016, 15:14
Шановні журналісти, терміново видаляйте цю новину бо в ній надто багато критики. І не вздумайте на майбутнє ставити знак питання в кінці, адже люди починають реагувати.
13 Липня 2016, 16:36
Гм, цікаво, чому й так досих пір статтю не прибрали. Зазвичай у нас критики не переносять, особливо негативної.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром