Шацькі дзюдоїсти здобули перемогу на турнірах у Кобрині і Львові

02 Листопада 2018, 16:40
2906

Вихованці Шацького спортивного клубу СК «Торнадо» побували на двох турнірах з дзюдо і завоювали призові місця.

26-28 жовтня юні спортсмени Шацького СК «Торнадо» (керівник Роман Самолюк) взяли участь у XVI міжнародному турнірі «Наши Истоки - 2018» пам’яті І.В. Данилюка з дзюдо серед юнаків та дівчат в Республіці Білорусь у м.Кобрин, – інформують у прес-службі Шацької РДА.

Всього взяло участь понад 300 спортсменів.
Змагання проводилось у м.Кобрин на базі комплексної спортивної дитячо-юнацької школи олімпійського резерву Кобринського району.
За результатами проведеного турніру перемогу здобули три вихованці СК «Торнадо», які зайняли такі місця: 
1 місце – Роман Самолюк;
3 місце – Микола Поліщук (с.Світязь), Сергій Цекот.
Переможці змагань нагородженні призами, медалями та дипломами відповідного ступеня.
Також з 26 по 28 жовтня 2018 року юні спортсмени Шацького СК «Торнадо» взяли участь у Відкритому Всеукраїнському турнірі з дзюдо «LVIV JUDO OPEN-2018», що відбулися у місті Львів на базі спорткомплексу ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького. Всього взяло участь до 600 спортсменів з 20 областей України.
Знову ж чергову перемогу здобули два наші спортсмени, які стали бронзовими призерами, це - Роман Самолюк та Ілля Черв’як (3 місце).
Призери змагань отримали медалі, грамоти та пам’ятні подарунки. 
Спортсменів до змагань готували тренери Шацького спортивного клубу «Торнадо»: президент СК - Роман Самолюк, віце-президенти СК – Ігор Самолюк та Олексій Писачук.
Тренерський склад, батьківський колектив та вихованці місцевого СК «Торнадо» висловлюють слова подяки голові Шацької районної державної адміністрації Василю Голядинцю за сприяння розвитку фізичної культури та спорту, а саме - дитячого дзюдо в Шацькому районі, а також за транспортне забезпечення Олександру Положевецю (с.Положево) та Олександру Поліщуку (с.Світязь).


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024