У Шацьку баптисту відмовили у проходженні альтернативної військової служби

02 Листопада 2018, 14:25
6429 Джерело: фото ілюстративне

У Шацькій РДА відбулося засідання робочої групи з питань зміни місця проходження альтернативної військової служби, на якій головував перший заступник голови Шацької райдержадміністрації Віктор Плейтух.

Про це повідомляє відділ організаційного забезпечення, внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату Шацької РДА.

У засіданні взяли участь Ігор Демчук, начальник сектору реагування патрульної поліції Шацького відділення поліції, Валентин Борух, заступник військового комісара з територіальної оборони Шацького районного військового комісаріату, Мирослава Терета, директорка Шацької  районної філії Обласного центру зайнятості, Людмила Смоляр, начальниця відділу соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Шацького району, Наталія Борсук, завідувачка сектору оборонної, мобілізаційної роботи та цивільного захисту Шацької райдержадміністрації.

Секретар робочої групи Валерій Андросюк, заступник начальника управління соцзахисту населення райдержадміністрації, повідомив, що на розгляд робочої групи поступила заява представника Церкви ЄХБ Ігоря Доценка, 1998 року народження, жителя селища Шацьк, в якій він просив змінити місце проходження служби.

Розглянувши матеріали та вислухавши заявника, який належить до Волинського обласного об’єднання церков євангельських християн-баптистів, представники робочої групи вирішили відмовити у зміні місця проходження альтернативної служби у зв’язку з відсутністю мотивації.

Коментарі
02 Листопада 2018, 16:36
Як йти захищати країну-так відразу-глубоко віруючий.....:)
02 Листопада 2018, 17:41
ви так написали особливо ця цитата "у зв’язку з відсутністю мотивації" це що він просто на лапу не дав і тому в комісії не було мотивації чи що??
02 Листопада 2018, 18:07
Як я стану президенткою, то всі керівники підуть служити навіть хворі. Я їм знайду застосування!
02 Листопада 2018, 21:08
І сала героям йому казати не можна.
03 Листопада 2018, 01:01
Чоловік хоче довчитись в біблійному коледжі, а відпускати на сесію відмовились у зв"язку з тим, що учбовий заклад не акредитований. Тому він хотів змінити місце проходження служби. Тепер просто треба себе зарекомендувати як старанного працівника і домовлятися з начальством.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024