У Шацьку ремонтують багатостраждальну дорогу на 8 Березня

02 Листопада 2018, 11:40
Ремонт вулиці 8 Березня в Шацьку 2458
Ремонт вулиці 8 Березня в Шацьку

У Шацьку розпочали ремонтувати багатостраждальну дорогу по вулиці 8 Березня.

Про це повідомляється на сайті Шацької селищної ради.

Виконавцем робіт з каптіального ремонту проїжджої частини вулиці 8 Березня (від буд. №70а до буд. №99) в смт Шацьк є філія «Любомльський автодор» ДП «Волинський облавтодор».

Капітальний ремонт цієї частини вулиці мають закінчити до кінця поточного року. Роботи фінансуються  за рахунок коштів бюджету селищної ради. 

Нагадаємо, мешканці цієї вулиці неодноразово нарікали на жахливий стан цієї дороги, яка в дощову погоду перетворюється на справжнє болото. 

Читайте також: Шацьк: по вулиці 8 Березня транспорт мало не провалюється під землю

Шацьк: на непроїзній вулиці 8 Березня змішали болото з багнюкою

«По вулиці 8-го Березня біля дитсадка №2 дорога така, що неможливо не тільки проїхати, а уже й пройти. Дорога при русі по ній трясеться і просідає, як трясовина. Дерев'яні кілки, встромлені в землю на глибину 1м , без проблем підуть ще глибше. Днями авто чуть не провалилось під землю, ледве витягли трактором. Після цього дорогою стало проїхати нереально, всі, хто має автомобіль, не можуть доїхати додому. При потребі не зможе доїхати ні швидка, ні інші служби. На вулиці проживають багато сімей, які не водять дітей в дитсадок, бо просто не можуть туди дійти. Або ж потрібно іти в гумових чоботях і нести дитину на руках», - писали у листі до редакції Район.Шацьк у березні цього року мешканці вулиці.

Ремонт дороги
Ремонт дороги

Такою дорога буває у сезон дощів
Такою дорога буває у сезон дощів

Дорога під час дощів
Дорога під час дощів

Коментарі
02 Листопада 2018, 13:53
Тупа показуха але хто шось
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024