Рекреаційні пункти Шацького району

10 Липня 2016, 15:39
5189

На Волині вздовж автомобільних доріг міжнародного та обласного значення функціонує 97 рекреаційних пунктів, облаштованих лісівниками.

Ділове видання Волині “Конкурент” відгукнулося на запрошення Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства прийняти участь в організованому прес-турі. Упродовж п’ятниці, 8 липня, журналісти проїхали від Луцька до Шацького району, зупиняючись на запланованих місцях та спілкуючись із людьми, які забезпечують функціонування відпочинкових зон.

В Шацькому районі першим мандрівників чекав “Дубовий гай”.


 

Це ще один із реставрованих рекреаційних пунктів, який “Шацьке учбово-дослідне лісове господарство” збудувало за власний кошт, витративши близько 100 тисяч гривень.





 

Неподалік “Дубового гаю” розташований ще один гарний пункт – “Затишок”.


 

Відпочинкові зони збудовані фактично в один час і досить подібні за дизайном. Щоправда “Затишок” може похизуватися наявністю шпаківень. Як зазначив один із лісівників, птахи зараз там не живуть, бо полетіли у відпустку.






Перед тим, як взяти остаточний курс на Луцьк, лісівники завезли вже трішки змучених представників ЗМІ до ще одного рекреаційного пункту – “Поліського заїзду”.

Головна особливість цієї зони для відпочинку полягає у тому, що вона не розташована біля якихось популярних доріг, а орієнтована на жителів довколишніх сіл. Тут також присутні шпаківні, а ще забезпечено наявність чистої води.


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024