Децентралізаційні здобутки Шацької ОТГ потрапили до «Книги успіхів»

01 Листопада 2018, 19:45
1408

Історії успіху чотирьох ОТГ із Волині стали прикладом для інших.

Про це повідомляє Волинське регіональне відділення Асоціації міст України.

Децентралізаційні здобутки Княгининівської, Любомльської, Шацької та Копачівської ОТГ потрапили до чергової «Книги успіхів». Це квартальна збірка за ІІІ квартал 2018 року. Видання здійснене в рамках Проекту ПУЛЬС, який Асоціація міст України реалізує за підтримки USAID.

У цьому випуску Книги успіхів опубліковано понад 80 історій, які демонструють позитивний вплив децентралізації на життя громад. Книга успіхів – це короткі історії про те, як децентралізація впливає на життя громад. Видання – збірка історій успіхів громад, які стали результатом реформ з децентралізації
повноважень і фінансів, об’єднання територіальних громад, та ілюструють механізми ефективного використання місцевих бюджетів і залучення ресурсів для розвитку інфраструктури. Збірка стане мотивуючим інструментом для комунікації на тему децентралізації та буде корисною практикам місцевого самоврядування, представникам громад, які лише приймають рішення про об’єднання, медіа-спільноті та усім зацікавленим у темі реформування місцевого самоврядування.

Так, у книзі Шацька ОТГ згадується як громада, в якій дбають про безпеку громадян та туристів, запровадивши проект «Безпечне місто», В рамках проету встановили сім камер відеонагляду, зображення з яких передається у місцевий відділок поліції. Громада на це виділила 150 тисяч гривень.  


 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром