Стан семирічного Давида Захарчука, котрому збирали гроші на лікування, стабілізувався

01 Листопада 2018, 17:25
2635

Родина Захарчуків із Шацька щиро вдячна за фінансову допомогу та моральну підтримку усім людям, котрі не залишились байдужими до їхньої біди та допомогли фінансово у лікуванні їхнього сина - другокласника Шацької школи-гімназії Давида Захарчука.

Наразі, як розповідають рідні, стан семирічного Давида, який ще на початку минулого тижня впав у кому та вийшов з неї через добу, вже стабілізувався. 

Хлопчик все ще перебуває у інфекційній лікарні в Луцьку, де проходить лікування, а медики намагаються встановити точний діагноз, адже результати ще одних аналізів мають бути другого листопада. Лікарі дають надію, що хлопчик одужає, хоч і після тривалого лікування.

Нагадаємо, що в день на лікування Давида родина витрачала сім тисяч гривень.

«Щиро дякуємо усім людям, хто відгукнувся на наше прохання допомогти та не залишив нас наодинці з нашою бідою. Рідним, близьким, друзям, знайомим, батькам однокласників нашого Давида, та людям, яких ми, можливо, і не знаємо - щиро усім дякуємо. Ми побачили, що світ не без добрих людей!

Нехай Бог дає вам усім міцне здоров'я, достаток, допомагає вам у житті , рясно благословить вас, ваших близьких людей. Хай береже Вас Бог! Успіхів у благородних справах!» - подякували шачанам та усім небайдужим людям у телефонній розмові рідні хлопчика.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром