Поліція понад три місяці шукає чоловіків, які побили іноземця на «Гряді»

01 Листопада 2018, 09:42
Голова постраждалого 1574
Голова постраждалого

Поліція уже більше трьох місяців не може знайти чоловіків, які побили молодого іноземця, громадянина Німеччини Романа Вольфа під час відпочинку в урочищі «Гряда».

За його словами, у липні чоловік приїхав на озеро Світязь. Каже, мав намір оглянути рекреаційну інфраструктуру «волинської перлини», щоб згодом інвестувати  в неї. «Мені дуже сподобалося на Світязі і взагалі на Шацьких озерах. Тут дуже красиво, вода в озерах чудова. Туристичний потенціал озер дуже високий. Ми з партнерами були готові інвестувати серйозні суми. Тут можна створити курорт європейського рівня, але питання безпеки громадян потребує негайного втручання влади. На жаль, я став жертвою нападу невідомих осіб», — коментує Роман Вольф.

Чоловік розповів, що 18 липня під час відпочинку в урочищі «Гряда» на нього напали невідомі та побили. Під час бійки йому нанесли удар металевим предметом у тім'я і Вольф втратив свідомість.

«Як законослухняний громадянин я пішов у поліцію і написав заяву, де вказав, що можу опізнати нападників. Наскільки я знаю це були відпочивальники. На жаль, з невідомих мені причин поліція й досі шукає цих людей, хоча в Європі їх би правоохоронці затримали на наступну добу», — обурюється чоловік. 

Журналіти звернулися до поліції з відповідним запитом, аби отримати інформацію щодо розслідування цієї справи.

 

Коментарі
02 Листопада 2018, 21:22
Навчіться писати вольф потом рольф
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50