Священик із села Пульмо дбає про дозвілля дітей і молоді

09 Липня 2016, 17:00
4562

Настоятель Свято-Миколаївського храму села Пульмо  протоієрей Олександр Черевко багато уваги приділяє наймолодшим парафіянам. Як розповіли діти, батюшка присутній на всіх важливих подіях у селі. Жодна шкільна урочистість не обходиться без Божого благословення, яке іде із уст священика. Отець Олександр благословляє дітей на навчання в школу, на літній відпочинок, в дорогу самостійного життя на випускному вечорі зі словами, щоб вони ніколи не розгубили на дорозі життя доброти і людяності, любові і милосердя, співчуття і справедливості, а збагатили цей світ лише добрими вчинками.

Двері школи та дитячого садочку завжди відкриті для духовного наставника. Цікаві сюрпризи 1 липня чекали дітей на святі «Прощавай, дитячий садок!». Маленькі випускники разом із батьками та працівниками ДНЗ села Пульмо помолилися в храмі, дітки поставили свічечки на підсвічник зі словами «Господи, благослови!». На подвір’ї, біля хреста, дошкільнята посадили свої перші деревця, нагодували молоком їжака, якого приручив настоятель храму, а також отримали повітряні кульки із сюрпризом.

2

 

Дбає духовний наставник і про корисне дозвілля для молоді. Багато приємних вражень отримали юні парафіяни, коли дружно ловили рибу на ставку в батюшки і з великим апетитом смакували юшкою та медом.

Їм було цікаво побувати на прикордонній заставі в селі Грабове, а також поїхати зі священиком до озера Світязь і чудово відпочити, а ще поїсти смачних страв, приготовлених на вогні.

А нещодавно юні парафіяни зустрічалися зі своїми ровесниками - зі Свято-Георгіївського храму селища Голоби та Свято-Іллінського храму села Борочиче. Всі разом помолилися в церкві, відвідали Світязький Петро-Павлівський монастир. А ввечері однією дружною церковною родиною спілкувалися та відпочивали біля озера, слухаючи з насолодою розповіді та повчання отця Олександра.

Юні віряни висловлюють священику щиру вдячність за велику батьківську любов, за прекрасний приклад ревного служіння Господу, відкрите, добре серце, за те, що з ним весело і цікаво! 

Коментарі
21 Грудня 2020, 16:15
Слава Богу,що є такі люди!Дай Боже здоров*ячка і добра!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024