У Шацькій РДА визначили переможців конкурсу дитячих малюнків

30 Жовтня 2018, 21:00
2370 Джерело: фото ілюстративне

Служба у справах дітей Шацької РДА провела конкурс малюнків серед навчальних закладів району на тему «Мрія дитини – щаслива сім’я».

Про це повідомляє сайт Шацької РДА.

Конкурс проводили з нагоди відзначення в Україні Дня усиновлення ( 30 вересня ) та з метою захисту прав, свобод і законних інтересів дітей, привернення уваги громадськості до долі дітей пільгових категорій.

З дня оголошення конкурсу організатори отримали 31 малюнок від учнів загальноосвітніх закладів району. Кожен з них відрізнявся  креативністю, оригінальністю, змістовністю, кропіткою роботою та технікою виконання. У своїх малюнках учасники поділилися заповітними мріями, власним баченням сьогодення.

За рішенням журі І місце  присудили учениці ЗОШ І-ІІІст. села Підманове Бруско Мар’яні, ІІ місце – учениці ОЗ НВК «ЗОШ І-ІІІст. – гімназія смт Шацьк» Поліщук Ірині та учню ЗОШ І-ІІст. села Грабове Оксентюку Олександру, ІІІ місце – учениці ЗОШ І-ІІІст. села Пульмо Галух Василині та учениці ЗОШ І-ІІст. села Смоляри-Світязькі Бутовин Анні.

Всі переможці отримали призи від спонсорів конкурсу – підприємців Навроцького Віктора (магазин «Все для дому») та Панасюк Катерини (магазин «Корона»), за які ми щиро вдячні.

Дякуємо нашим чудовим талановитим дітям за участь у цьому конкурсі!

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром