ТОП-5 подій тижня: українсько-польське весілля, укрупнення районів та допомога хлопчику, який впаву кому

29 Жовтня 2018, 11:55
2927

Минув ще один тиждень з життя Шацького району, насичений подіями.

Найбільш рейтинговими на сторінках інтернет-видання Район.Шацьк стали новини про те, як у озера Люцимер та Чорне випустили 725 кілограм риби, про те, як шачанка вийшла заміж за поляка та обміління Світязя. Окрім того, читали жителі району про біду, яка спіткала родину з Шацька та яким потрібно було зібрати кошти на лікування семирічного Давида Захарчука, та інформацію про те, що на Волині будуть укрупнюватися райони.

5 місце (2262 перегляди)

У Шацькі озера випустили 725 кілограмів риби

В рамках реалізації Регіональної екологічної програми «Екологія 2016-2020» в Шацьку запустили рибу у два озера – Люцимер та Велике Чорне.

4 місце (2396 переглядів)

На Волині можуть ініціювати укрупнення районів

Волинь як область, яка має понад 50% покриття об’єднаними громадами, може ініціювати укрупнення чи ліквідацію районів.Про це 24 жовтня під час розширеного засідання колегії Волинської ОДА повідомив директор Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування Анатолій Пархом’юк.

3 місце (2995 переглядів)

Родина з Шацька просить допомоги на лікування семирічного Давида

Родина Захарчуків просить небайдужих допомогти коштами на лікування семирічного Давида: на початку минулог тижня хлопчику стало зле і він впав у кому. Тиждень лікування у обласній інфекційній лікарні обходиться родині в сім тисяч гривень.

2 місце (3751 перегляд)

Міжнародне весілля на районі: шачанка одружилася з поляком

В мережі з'явилися світлини з весілля уродженки Шацька і жителя Польщі. пара Людмила Ковальська (шачанка Людмила Терета) та Даміан Ковальські (м.Люблін) взла шлюб в Україні.

1 місце (4037 переглядів)

«Обміління Світязя - це несмішно», - волинський фотограф про перлину Волині

У соцмережі волинський фотограф показав світлини обмілілого Світязя. Їх зробив і оприлюднив у Facebook волинянин Віктор Чухрай.

«З вражень поїздки на Світязь. На фоні політичної тріскотні і відволікання суспільства від направду важливих проблем людини, проблема зміни клімату і втрати води, у нас на Поліссі, є набагато важливішою, ніж будь-які вибори чи інші споживацькі інстинкти ...Обміління Світязя - це не смішно, все може закінчитись значно швидше, ніж «богаті» набудують довкола купу котеджів, щоб «заробляти, а на екологічну проблему ніхто не звертає увагу... Вчені ж попереджували...» - йдеться у дописі фотографа.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024