Бібліотекарі району підвищили кваліфікацію і взяли участь у флешмобі

07 Липня 2016, 20:00
2389 Джерело: shatsk.at.ua

 Надворі літо, пора канікул, під час яких діти набираються сил, весело проводять час, ходять на екскурсії. А ще надзвичайно цікаво у цю пору року в бібліотеці, бо відпочинок для дітей – це не бездумне гаяння часу чи байдикування. Адже місія публічної бібліотеки сьогодні – гармонізувати сучасне суспільство, робити життя громади більш змістовним, насиченим цікавими подіями та зустрічами, організовувати дозвілля.

З метою підвищення кваліфікації 23 червня на базі бібліотеки-філії села Пульмо було проведено заняття школи передового досвіду «Літній курс бібліотечної інноватики для сільських бібліотекарів» - інформує Шацька центральна районна бібліотека. В цьому році вдосконалили свої знання бібліотечні працівники сіл Грабове, Піща, Острів′я, Прип′ять, Підманове.

Слухачі познайомились з діяльністю бібліотеки-філії села Пульмо, заслухали консультації методиста ЦРБ Наталії Яльницької - "Інноваційні підходи до роботи бібліотек влітку", заввідділу обслуговування ЦРБ Людмили Мохнюк - "Бібліотека - острів фантазії і творчості", завідуючої районної дитячої бібліотеки Світлани Бляшук - "Літо в бібліотеці для дітей". Працівники мали змогу переглянути виставку ай-стоппер "Читай про себе: Молодіжний формат ХХІ століття", книжкову дитячу виставку «Смакота домашнього читання». 

Крім того, присутні взяли участь у флешмобі «Барвисте літо землю заквітчало, І свято молоді для всіх подарувало». Захід організувала та провела бібліотекар бібліотеки-філії села Пульмо Наталія Кушнір. Флешмоб пройшов дуже вдало, тож сподіваємось, що він покладе початок череді інших бібліотечних флешмобів, які допомагатимуть ознайомлювати всіх з послугами сучасних бібліотек.

Під час години професійних запитань і відповідей бібліотекарі ділились досвідом щодо організації дозвілля користувачів влітку.

Цей день для всіх був інформативним і насиченим.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39