Барви осені, концерт і частування: в Шацьку школа і дитсадок провели спільне свято

26 Жовтня 2018, 19:10
3686

В Шацькому міському Будинку відбулося свято осені.

Колоритний захід вчора, 25 жовтня, організували і спільно провели селищний дитсадок №2 (завідувачка Тетяна Гінчук) і ЗОШ І-ІІ ст. смт Шацьк (директор Ігор Носуліч), а найбільше зусиль доклала музичний керівник обох навчальних закладів Тетяна Мелюх. Тетяні Василівні допомагали створити в залі чудову осінню казку з декораціями на сцені, чорнобривцями в корзинках вихователі дитсадка Лариса Гінайло і Світлана Сидорук. Школярі підготували на свято виставку малюнків.

Діти: і маленькі, і старші продемонстрували насичену концертну програму, в якій були задіяні Осінь, господар і господиня, осінні місяці: Вересень, Жовтень, Листопад. Вабив ароматами духмяний коровай, яким зустрічали гостей, просто на сцені діти готували вітамінний вінегрет. А скільки було заспівано пісень для її величності Осені, скільки прочитано поезій! Наймолодші виконували запальні таночки.

Насамкінець господиня закладу – директорка Шацького МБК Ніна Вирович пригостила всіх присутніх смачним дарунком осені – червонобокими яблуками. Подякував за гарне свято, талановиті виступи і подарований гарний настрій присутній на заході Анатолій Павлей, начальник гуманітарного відділу Шацької ОТГ.

1

4

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024