Скільки і кому вділили із районного бюджету

25 Жовтня 2018, 13:00
1716 Джерело: фото ілюстративне

На сесії Шацької районної ради депутати прийняли зміни до районного бюджету.

Звітувала про виконання районного бюджету за дев'ять місяців цього року та інформувала про внесення до нього змін Любов Кубай, заступниця начальника управління фінансів Шацької РДА. 

Дохідна частина районного бюджету збільшується на суму 740 тис.грн., в тому числі за рахунок переданої з обласного бюджету субвенції в сумі 111 тисяч грн., з яких 5,5 тисяч грн. направили під програму сільського господарства на виплату дотації господарствам, в яких утримують три і більше корів), 99 тисяч грн. - на ремонт клубу села Ростань (ці кошти на ремонт даху вдалося залучити завдяки участі сільської ради в конкурсі місцевих ініціатив обласної ради, де проект здобув перемогу), 7 тис. грн. – районній лікарні під програму «Цукровий діабет». 129 тис.грн. медичної субвенції спрямували Любомльському бюджету на оплату енергоносіїв.

Розподілили на сесії 500 тис. грн. з районного бюджету. Так, Грабівська сільська рада отримає 15 тисяч грн. (10 тисяч грн. - на утримання місцевої пожежної охорони, 5 тисяч грн. отримає потерпілий від пожежі с.Грабове). 

123,3 тисяч грн. отримає відділ освіти, молоді та спорту Шацькрї РДА, які спрямують на проведення заходів з фізичної культури і спорту та заробітну плату працівникам методкабінету. 150 тисяч грн. спрямують на ремонт будівлі дитячого відділення Шацької районної лікарні, де в майбутньому планується облаштувати гуртожиток для медпрацівників, 5 тисяч грн. виділили під програму мобілізації.

20 тисяч грн. – Шацькій селищній раді на співфінансування програми зарибнення озер Чорне та Люцимер (селищна рада отримала на це 100 тис.грн. з обласного бюджету). 18 тисяч грн. підуть Шацькій лікарні на придбання інсуліну. 10 тисяч грн. виділили громадській організації «Ветерани АТО Шацького району» (кошти спрямують на співфінансування закупівлі автомобіля для передової).

100 тисяч грн. отримає Шацька райдержадміністрація на виконання своїх делегованих повноважень. З резервного фонду зняли 110 тисяч грн., які розподілили між Ростанською сільрадою, на оплату соціальної послуги, редакцією газети «Шацький край» та інші потреби.

200 тис.грн. спрямують Любомльському бюджету за пролікованих хворих з Шацького району.

Зміни до районного бюджету депутати підтримала одноголосно.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024