Графічна робота вихованки Шацького БДЮТ - серед найкращих на обласному конкурсі патріотичних малюнків

25 Жовтня 2018, 10:40
Ірина Лукашова здобула ІІІ місце в обласному конкурсі малюнків 3437
Ірина Лукашова здобула ІІІ місце в обласному конкурсі малюнків

Вихованка Шацького Будинку дитячої і юнацької творчості здобула перемогу в обласному конкурсі.

20 жовтня в Центрі науково-технічної творчості учнівської молоді відбувся обласний конкурс малюнків в техніках живопис, графіка, комп’ютерна графіка на військово-патріотичну тематику, – інформує сайт Шацького БДЮТ.

У заході взяли участь вихованці Шацького Будинку дитячої та юнацької творчості Дарина Стаднік, шацька гімназистка, та Ірина Лукашова, світязька школярка. Дівчата виконували малюнки з уяви в техніці живопису та графіки.

В конкурсі  брали участь 18 команд з районів, міст, об’єднаних територіальних громад області, які представили 51 учасника.  Конкурсне журі відмітило високу підготовку дітей та обрало по 3 переможці в різних техніках.

Графічна робота Ірини Лукашової «Ми козацького роду» здобула ІІІ місце. Вітаємо вихованку та керівника гуртків БДЮТ Ірину Вензловську з перемогою! А організатори конкурсу  всім бажають досягти в житті бажаних вершин та ніколи не забувати про те, що немає межі вдосконаленню таланту.

Приємним доповненням заходу став подарунок від організаторів — розваги на ковзанці, тож вихованці  відновили власні сили в активному відпочинку.

1

1

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39