Чи всі заклади Шацького району готові до опалювального сезону

24 Жовтня 2018, 18:20
1694 Джерело: фото ілюстративне

У підготовці до опалювального сезону керівники закладів району намагались врахувати недоліки та помилки минулих років.

Про це говорила на сесії Шацької районної ради Ольга Романська, начальниця відділу містобудування, архітектури та ЖКГ Шацької РДА, звітуючи про готовність закладів та установ району до роботи в осінньо-зимовий період.

«У підготовці до сезону намагалися максимально врахувати недоліки та помилки минулих років, зокрема, термінах закупки торфобрикету, сезонності заготівлі дров та інших аспектах», - зазначила Ольга Романська, яка докладніше розповіла, якого палива та скільки заготовлено на зиму в розрізі кожної галузі (освіта, культура, медицина), та яка потреба становить на рік.

Оперативно вирішили проблему із системою опалення у школі села Пулемець, про яку стало відомо перед початком опалювального сезону.

Стосовно заміни труби в котельні, яка опалює школу та дитсадок села Світязь, то, як відзначила начальниця районних освітян Людмила Єрофєєва, завдяки відділу освіти та підприємцю Володимиру Шуму (допоміг з металом) проблему вдалось вирішити.

Стосовно інших проблем з тепловим режимом у дитсадку, то цю проблему має вирішити Світязька сільська рада, адже це – у її повноваженнях. Відповідні рекомендації від керівництва району та освітян також надали.

«Там треба добре перевірити теплотрасу, адже не може бути в дитсадку, до якого відстань від котельні менша, холодніше, ніж у школі, та встановити причину, чому в дитсадку холодно», - зауважив голова районної ради Сергій Карпук.

Стосовно забезпечення безперервного руху транспорту на дорогах в зимовий період, то відповідальні за це служби також готові до зимового сезону: заготовлено посипкового матеріалу на 89%, в установах (дорожників та у комунального підприємства «Будинкоуправління») є техніка, яка працюватиме у зимовий період на розчищенні та посипанні доріг.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024