Активний відпочинок від «Світязь ACTIVЕ»

04 Липня 2016, 23:45
7845 Джерело: ozera.com.ua

У представників Шацької туристичної агенції «Світязь ACTIVЕ» - гаряча пора. Ініціативні хлопці і дівчата ще декілька років тому почали самотужки формувати спектр туристичних послуг на території Шацького району.

Як розповів очільник агенції Петро Зуб, сьогодні вони можуть похвалитися міцною матеріальною базою, різноманіттям послуг, цікавим сайтом, власними друкованими виданнями (брошурками, путівниками, картами) і тисячами задоволених клієнтів з усієї України.

1

У Шацькому районі не лишилося жодного куточка, якого б не дослідили і не вивчили представники агенції. Заховані в лісах озера, непрохідні нетрі, боброві хатинки, пам’ятки природи і древні городища, ялинові ліси і святі джерела, хутір місцевого знахаря і польські, німецькі та єврейські кладовища – все це та багато іншого нині відкривають для себе гості озерного краю.

1

До їхніх послуг – екскурсії на човнах та туристичних байдарках, на легкових автомобілях та позашляховиках. Популярними є велосипедні та пішохідні екскурсії. Море задоволення приносить туристам дайвінг – озерні глибини ховають під товщею води чимало таємниць і несподіванок. Відпочивальники з азартом ловлять рибу і розслабляються на колоритних пікніках.

1

Саме туристична агенція «Світязь ACTIVЕ» дала старт активному відпочинку на Шацьких озерах. Туристи, яким набридає лежати на сонці, завжди звертаються за черговою порцією адреналіну до активних хлопців і дівчат. Хто хоча б один раз побував в одній компанії з ними, той мріятиме про наступну зустріч.

Тому в організаторів відпочинку і розписані погодинно екскурсії на ціле літо. Але якщо ви захочете познайомитися з ними і відкрити для себе загадкові місця краю озер і лісів, шачани обов'язково віднайдуть  для цього час (http://ozera.com.ua/ua/).

1

Коментарі
26 Червня 2019, 18:35
Їдемо на Світязь . Напишіть координати агенції.Цікавить активний відпочинок.Група 10 чоловік .
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром