ТОП-5 подій тижня: перша екологічна лохина у Положеві, Світязь без фотошопа та рідкісний червонокнижний гриб

22 Жовтня 2018, 12:55
3378

Минув ще один тиждень з життя Шацького району, насичений подіями.

Найбільш рейтинговими на сторінках інтернет-видання Район.Шацьк стали новини про те, як підприємство «Волинська ягідка» висадило перші 75 гектарів екологічно чистої лохини та влаштувало з нагоди цього свято для працівників, про рідкісного червонокнижного гриба, якого знайшли у Світязькому лісі, та світлини перлини Шацьких озер - Світязя без фотошопа. Також жителі району читали про будівництво та розширення дороги біля набережної у селі Світязь та яка найбідніша та найбагатша громада на Волині.

5 місце (1566 переглядів) 

Назвали найбагатшу і найбіднішу громаду Волині: серед яких опинилася Шацька ОТГ

За підсумками 9-ти місяців цього року визначили найбагатшу і найбіднішу, відповідно до розміру власних надходжень, громаду Волинської області.

Як повідомили в Шацькій селищній раді, Шацька ОТГ за 9 місяців цього року отримала 18 млн.161 тис. гривень власних надходжень, посівши серед громад Волині позицію золотої середини.

4 місце (1633 перегляди) 

«До початку сезону відпочинку ми порадуємо туристів європейським комфортом» – голова Шацької РДА про розширення набережної в Світязі

В селі Світязь тривають роботи з розширення дороги в рамках проекту облаштування рекреаційної території на землях постійного користування Шацького національного природного парку в межах берегової лінії озера Світязь (від бази відпочинку ФМІ до метеостанції).

1

3 місце (2574 перегляди) 

Світязь без фотошопа. ФОТОВРАЖЕННЯ

Озеро Світязь щоразу приветає увагу у будь-яку пору року, у будь-яку погоду...

2 місце (1632 перегляди) 

У світязькому лісі знайшли рідкісного червонокнижного гриба​​​​​​​

Викладачка Шацького лісового коледжу Катерина Прасюк у лісі знайшла гриба, який занесений до Червоної книги України.

«Пощастило сьогодні зустріти таку красу, гриб занесений до Червоної книги України – зникаючий – спарасис кучерявий», – підписала фото викладачка коледжу.

1 місце (4179 переглядів)

ТОВ «Волинська ягідка» висадило в Шацькому районі першу плантацію екологічно чистої лохини

В п'ятницю, 19 жовтня, на території господарства було людяно – йшла підготовка до урочистого заходу, на який прибули керівники ТОВ «Волинська ягідка», представник Шацької райдержадміністрації і численні працівники, на яких того дня чекала не лише заробітна плата за виконану роботу, а й немало приємних сюрпризів і смачне частування.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024