На Волині - 100% строковиків і 54% контрактників

04 Липня 2016, 10:00
1274 Джерело: galagov.tv

Таким є рівень виконання волинянами завдань держави щодо укомплектування українського війська військовослужбовцями строкової служби та контрактної. Озвучили відповідні цифри під час чергового засідання ради оборони області, підсумовуючи роботу військових комісарів, представників виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Традиційно про рівень виконання окреслених «військових» завдань розповів обласний військовий комісар Роман Кулик. У короткій доповіді, що базувалася на аналізі ситуації в розрізі районів, акцентував як на досягненнях, так і на прорахунках кожного - повідомляє відділ інформаційної політики Волинської обласної державної адміністрації.

Тож щодо строкової служби лідирують Горохівський, Луцький, Маневицький, Ратнівський, Турійський райони та обласний центр. Загалом же ситуація втішна: завдання виконано на 100%, а це означає, що 504 волинянина поповнили армійські лави. До речі, буквально учора відправили останню команду строковиків. Наступний же призов стартуватиме традиційно восени.

Практично ті ж самі райони продемонстрували ліпші показники в роботі щодо контрактників. В аутсайдерах, теж традиційно, Камінь-Каширський край, а ще Рожищенський та Любомльський.

З огляду на ситуацію, а загальний показник області – 54%, обговорили під час засідання ради оборони й ряд інформаційно-просвітницьких заходів. Зокрема, облаштування й функціонування рекрутингових центрів, де можна буде отримати максимальну кількість інформації про умови й переваги укладання контракту.

– Хочу бачити ці рекрутингові центри не у закладах соціальної сфери чи культури, а там, де велике скупчення людей, – наголосив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром