Учнів Мельниківської школи вчили орієнтуватися в світі професій

20 Жовтня 2018, 11:50
Шацьку районну філію Волинського обласного центру відвідали учні НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-дитячий садок» с. Мельники 2826
Шацьку районну філію Волинського обласного центру відвідали учні НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-дитячий садок» с. Мельники

В рамках профорієнтаційного квесту «Твій вибір» Шацьку районну філію Волинського обласного центру відвідали учні Мельниківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.

Виїзний профорієнтаційний урок на тему «Сто професій – сто доріг» організували для школярів педагоги з метою надання допомоги у їх професійному самовизначенні – йдеться на сторінці Шацької районної філії у Facebook.

Фахівці з профорієнтації філії ознайомили учнів з ринком праці району та регіону, навчальними закладами. Детально опрацювали формулу правильного вибору професії «ХОЧУ-МОЖУ-ТРЕБА» та визначили критерії, які впливають на вибір професії. Надійним провідником для школярів на ринку праці став «Компас актуальних професій», за допомогою якого вони змогли визначити потребу у тих фахівцях, яких особливо гостро сьогодні потребують роботодавці. 
Зацікавила старшокласників відеопрезентація «Професії майбутнього». Захоплюючий перегляд пожвавив аудиторію школярів. Підлітки сміливо фантазували, озвучували свої мрії та бажання, активно обговорювали плани на майбутнє.


 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром