Шачани провели в останню дорогу Івана Цюп’яшука, загиблого Героя

05 Жовтня 2022, 18:25
Шачани провели в останню дорогу Івана Цюп’яшука, загиблого Героя 3414
Шачани провели в останню дорогу Івана Цюп’яшука, загиблого Героя

Іван Цюп'яшук із Шацька загинув на Харківщині, боронячи нашу державу від російських агресорів. 5 жовтня Героя провели в останній шлях.

Про це пише Район.Шацьк.

Сотні шачан вийшли аби віддати останню шану загиблому солдату. Провели загиблого від будинку, де проживав загиблий чоловік до скверу, де відбулася громадська панахида та прощання. Тут священнослужителі УПЦ відслужили чин похорону. 

 Співчуття та слова вдячності висловили батькам та рідним загиблого  Ольга Сахарук, заступниця селищного голови та майор Сергій Рибін, виконувач обов'язків начальника Четвертого відділу Ковельського РТЦК. 

Читайте також: В Луцьку зустріли Героя Івана Цюп'яшука, який загинув на війні

Священники УПЦ відспівали загиблого захисника України в Церкві Різдва Пресвятої Богородиці.Поховали Івана Цюп'яшука із військовими почестями на сільському кладовищі.

Іван Цюп'яшук народився 10 жовтня 1997 року в селі Смоляри-Світязькі. Після закінчення у 2012 році ЗОШ I-II ступеня продовжив навчання в Любомльському професійному ліцеї, де здобув професію столяра будівельного, верстатника деревообробних верстатів. 31 березня 2016 року Іван уклав контракт з 14 окремою механізованою бригадою терміном на 3 роки. 26 лютого цього року хлопця призвали в роту охорони Четвертого відділу Ковельського РТЦК та СП. А з травня за особистим бажанням – знову військовослужбовець 14 окремої механізованої бригади. 

30 вересня воїн загинув від кулі ворога під час обстрілу як Герой.

Читайте також: Шаччина в скорботі: герой України повернувся додому на щиті

Втрата в громаді: захищаючи Україну, загинув військовослужбовець з Шацька

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024