Архів новин за 08 Жовтня 2020

20:10
Викладачка Коледжу технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Макушевич Алла Іванівна нещодавно дізналася про страшний діагноз – рак третьої стадії
17:10
Серед українців провели спеціальне глибинне дослідження і виявили, які соціальні інститути громадяни вважають для держави вкрай необхідними, а без яких можна обійтись. 
15:10
Олена Пінковська з юності пише вірші, а тепер ще й створює унікальні принти на одязі. При цьому Олена відчуває та вміло передає те, що хочуть бачити найвибагливіші замовники.
14:10
Президент України Володимир Зеленський підписав закон «Про внесення змін у деякі закони України щодо споживчого кредитування і формування та обігу кредитних історій».
12:10
У перші дні жовтня фейсбук-стрічка наповнилася дописами з чудодійними рецептами ліків проти усіх хвороб – куркумою, содою, медом і не тільки. Чимало користувачів здивувалися, побачивши такі поради. Раніше їхні друзі не публікували подібного, та ще й в таких масштабах.
11:10
В неділю в ТЦ «Велес» на третьому поверсі в магазині жіночого одягу хтось загубив в роздягальні  золоту сережку
10:10
Функціонування шкіл, закладів культури та ФАПів стали основною темою виїзного прийому громадян, який Сергій Карпук, голова Шацької районної ради, провів у селах Самійличівського старостинського округу
08:10
Сьогодні синоптики прогнозують погоду без дощу
28/03/2024 Четвер
28.03.2024