Тетяна Терета: «Жінка завжди має лишатися жінкою, навіть якщо вона – суворий керівник»

27 Квітня 2017, 09:25
Тетяна Терета 3311
Тетяна Терета

Станційно-лінійна дільниця в смт Шацьк під керівництвом Тетяни Терети (рейтинг за IV квартал 2016-го року)  – в трійці кращих в Укртелекомі. Попри титанічне навантаження й чоловічі рішення, які доводиться приймати щодня, Тетяна залишається справжньою жінкою. Квітучою, позитивною і з щирим ставленням до життя.

Тетяно, чи довго Ви в Укртелекомі?

Майже 24 роки – прийшла звичайною телефоністкою. А тепер от — вже два роки, як начальник станційно-лінійної дільниці смт Шацьк.

Скільки людей Вам підпорядковуються?

Небагато 9 осіб. Але у нас кажуть: «Маленьке і важкеньке». Бо ж роботи багато, доводиться від самого ранку бути напоготові. Немає часу на всі ці жіночі витребеньки: очі підвести, губи підфарбувати J Доводиться встигати робити все одночасно чи заздалегідь. Бо жінка завжди має залишатися жінкою, навіть якщо вона – суворий керівник.

А що для Вас як для жінки найважче та найприємніше у роботі?

Будь-яка робота має плюси та мінуси. Добре те, що моя професія — одна з найзатребуваніших. Бо ж ми – як провідники інформації, як війстя для річки.

Разом із тим, спілкування з людьми – це те, що збагачує враженнями, додає життю барв і ритму.  А от негативу не так багато: найчастіше це — великий обсяг роботи щодня, а рук на все не вистачає. Часто засмучуюсь, що через брак коштів чи певних суб’єктивних причин не можемо впровадити якусь технологію чи реалізувати геніальний задум. Та вірю, що всьому свій час. І ми ще встигнемо зробити великі справи J.

Як ви контролюєте робочий процес? Є якійсь професійні правила?

Секретних новомодних правил немає. Головне – бути відповідальним, принаймні перед самим собою за покладені на тебе обов’язки. Робота не закінчується на тому, щоб просто поставити задачу працівникам. Треба прослідкувати за її виконанням та, за необхідності, швидко усувати недоліки.

У чому, на Вашу думку, головний секрет успіху в роботі?

Я переконана, що завжди треба розуміти і зважати на інтереси людей, з якими перетинаєшся на  життєвому чи професійному шляху. Вони такі самі, як ти. Не кращі і не гірші. І у них теж є мрії, до яких вони прагнуть. Якщо ваші цілі розходяться — необхідно шукати варіанти, які б влаштували обидві сторони.

А пригадуєте найцікавіший випадок у практиці?

Найбільш цікавий та щасливий для всіх нас «випадок» – коли наша дільниця зайняла одне із кращих місць в рейтингу СЛД. Люблю гарні новини. Адже хороші результати завжди приносять задоволення — і мені, і команді.

Якими новинками телекомунікації ви користуєтесь?

Я – активний користувач «Інтерактивного ТВ» від Укртелекому, часто знаходжу корисні додатки у PLAYMARKET. Там є все, про що можеш лише подумати. Подумав – знайшов – завантажив –користуйся на здоров’я.

Що можете порекомендувати колегам, щоб і вони змогли досягти успіху в роботі?

Я завжди кажу це близьким, повторюю собі: треба бути максимально чесним, відповідальним, а найголовніше – в будь-якій ситуації залишатися людиною, а потім вже керівником.

Джерело: корпоративне видання ПАТ «Укртелеком» «На зв'язку».

 

 

 

Коментарі
27 Квітня 2017, 16:52
Аколи вже про Мирославу напишете? Що то вона розкаже?
27 Квітня 2017, 16:58
Вона, справді, одна з найкращих керівників- жінок в районі. Інші вчіться та беріть приклад! Успіхів Вам у роботі, Тетяно!
27 Квітня 2017, 22:47
хвали себе губонько
28 Квітня 2017, 13:30
як вона тобі на морди
28 Квітня 2017, 19:25
Яка мирослава?Та нічого вона не розкаже...бо нічого не робить...В Тому ЦЗ лише каву пють...і своїх ставлять на облік
28 Квітня 2017, 20:07
гет хороша
28 Квітня 2017, 20:57
гет мені хороша
29 Квітня 2017, 01:37
а мені геть ні
07 Травня 2017, 03:24
По крайній мірі краща за того попередника Vасю, що на ОЛХ продавав телеграфні ключі нові, трансформатори, амперметри........ ну так би мовити вдома завалялось чесно зп"джне колись.
10 Травня 2017, 04:37
Про Васю не може бути - він же щитав себе самим правильним і чесним, а тут таке вспливає....
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024