Житель села Піща хотів незаконно переправити через кордон туші з м’ясом

01 Липня 2016, 14:30
1816 Джерело: dpsu.gov.ua

Прикордонники Луцького загону разом із білоруськими колегами на ділянці відповідальності відділу "Піща" у ніч на 1 липня запобігли спробі незаконного переміщення м'яса через державний кордон поза пунктом пропуску.

Як повідомляє Конкурент, близько першої години ночі завдяки чіткому взаємообміну інформацією прикордонні наряди виявили та попередили перевантаження товарів безпосередньо на лінії кордону. У рамках проведення пошукових заходів білоруські охоронці кордону виявили на своїй території легковий автомобіль "Ауді", в якому знаходилось 4 туші м'яса.

Прикордонники Луцького загону зупинили поблизу кордону чоловіка, який чинив опір та намагався утекти на гужовій підводі. Наряду довелося здійснити декілька попереджувальних пострілів вгору та застосувати заходи фізичного впливу.

Під час огляду підводи було виявлено ще 6 телячих туш, які правопорушник мав намір переправити на білоруську сторону.

Із пояснень затриманого, жителя населеного пункту Піща, він за попередньою згодою зі своїми спільниками, які очікували його з білоруської сторони мав підвезти до кордону м'ясо та звантажити його в автомобіль, отримавши за це винагороду у розмірі 2 тисяч гривень.

На правопорушника складено адміністративні документи за спробу незаконного перетинання державного кордону, злісну непокору законній вимозі прикордонного наряду та порушення прикордонного режиму.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39