На Шацьких озерах відпочивали діти з Луганщини

30 Червня 2016, 08:00
1245

Цього року на Волинь приїхало п’ятнадцять діток зі Старобільського району Луганської області. Це були переможці олімпіад та учнівських змагань. Їх включили у програму мовного табору «Сузір’я» Маяківського НВК. У таборі діти мали свій загін «Джура» та брали участь у його роботі. Вони привезли пісенні та танцювальні дарунки для волинян.

Як повідомляє Волинський інформаційний портал, голова спілки воїнів АТО Волині Олег Твердохліб подарував дітям бандани з логотипом динозавра . Адже саме на Сході, воюючи у підрозділі з назвою «Динозаври», бійці і познайомилися з цими дітками та їхніми родинами під час військових операцій у місті Щастя, Сватово та Новоайдар.

Спілка воїнів АТО допомогла організувати їхній відпочинок на Світязі.

-Коли дітки приїхали до Шацька, член нашої спілки Анатолій Оксентюк надав свою власну базу відпочинку «Пристань» для них. Це добра справа, і ми дуже вдячні Анатолію, - розповів Олег Твердохліб.

До організації відпочинку гостей долучилися голова райдержадміністрації Ігор Ярмолюк та депутат облради Ігор Чорнуха, які надали транспорт та бензин. А Сергій Рижков із Волинської Самооборони забезпечив безкоштовний відпочинок у «Адреналіні», де гості дивилися ЗD фільм, стрибали на батуті та грали у боулінг.

Діти побували у Луцькому замку, парку, зоопарку, в будинку Лесі Українки у селі Колодяжне.

Наталія Івашко, голова Луганської Самооборони, пише, що ці діти — справжні патріоти і хочуть пізнати всю Україну. Поміж усього іншого, важливо, зробити так, щоб нове покоління, яке росте під звуки пострілів та лякається «Градів», знало, що від краю до краю Україна – їхня. Що тут їх завжди чекають, адже це їхній дім.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром