До Дня Конституції України – нагороди кращим працівникам та демобілізованим бійцям АТО

25 Червня 2016, 06:00
Нагороду з рук Сергія Карпука отримує демобілізований боєць АТО із Шацька Микола Забродоцький 3221
Нагороду з рук Сергія Карпука отримує демобілізований боєць АТО із Шацька Микола Забродоцький

24 червня, у переддень одного з найголовніших державних свят – Дня Конституції України – у районному будинку культури відбулися урочисті збори. В них взяли участь Сергій Сидорук, перший заступник голови Шацької районної державної адміністрації,Сергій Карпук, голова Шацької районної ради, Василь Матвійчук, т.в.о. військового комісара Шацького райвійськкомату, Адам Дударчук, голова районної організації ветеранів війни.

З доповіддю про державотворчі процеси у сучасному українському суспільстві виступив Сергій Сидорук. З нагоди державного свята почесні нагороди – грамоти райдержадміністрації та районної ради отримали кращі працівники району.

Окрім того, медалі «За вірність українському народові» І ступеня, «За єдність України», «За поранення в бою» та орден «За вірність народові України» отримали демобілізовані бійці АТО з Шацького району.

Почесну нагороду від Президента України – медаль «Захиснику Вітчизни» -- було вручено Дмитрові Шостаку, демобілізованому бійцю АТО зі Світязя, який був поранений під Волновахою.

Увінчався захід святковим концертом, який підготували відділ культури Шацької районної держадміністрації та дитяча музична школа.

1
Дмитро Шостак - із медаллю «Захиснику Вітчизни»
Дмитро Шостак - із медаллю «Захиснику Вітчизни»

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024