На селищному стадіоні знищено більшість пластикових стільців

24 Червня 2016, 21:00
Одні будують, інші руйнують 1483
Одні будують, інші руйнують

Селищний стадіон хоч і з великими потугами, проте облаштовується. Встановлена загорожа, замінені дерев’яні ворота на металеві, збудоване приміщення-переодягальня для викладачів і юних спортсменів, відновлено футбольне поле. А ще для зручності вболівальників декілька років тому було закуплено і встановлено 152 пластикових крісла. Тепер від більшості з них лишилися одні уламки…

Жителю селища Шацьк Володимиру Горуну, який живе біля стадіону, боляче дивитися на те, як по-варварськи нищиться майно.

-В ці крісла були вкладені немалі кошти, затрачені сили і час для їх встановлення. Люди мали б радіти, що цивілізація потрохи доходить і до нас, що розвивається спорт, що до нас їдуть грати у футбол з інших районів області. Так ні – все, що було нове, гарне, понищили. Я неодноразово був свідком того, як крісла ламають діти, котрі займаються спортом на стадіоні. Вони не сприймають нотацій і зауважень. А от якби шкоду довелося компенсувати їхнім батькам, тоді, думаю, ефект був би, - обуренню шачанина немає меж.

Одні діти з задоволенням допомагають дорослим впорядковувати стадіон, а інші руйнують його. Зловити варварів на гарячому ще можна, а от змусити їх понести за негідний вчинок покарання – неможливо.  

Порадьте, як правильно вчинити в цій ситуації, аби зберегти на стадіоні те, що вціліло?

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024