В пансіонаті «Шацькі озера» відбувся міжнародний турнір з дзюдо

13 Червня 2016, 15:00
2072

11 червня під патронатом Степана Івахіва, президента федерації дзюдо Волині та народного депутата України, відбувся традиційний Міжнародний турнір з боротьби дзюдо «Кубок Шацьких озер», який проходив  на території пансіонату “Шацькі озера”. Юні учасники з трьох країн-сусідів – України, Польщі та Білорусі, яку представляли вихованці спортивних клубів та дитячо-юнацьких спортивних шкіл з Шацька, Луцька, Ратного та Любомля, завзято боролися у своїх вікових категоріях за перемогу.  

Відкрили турнір Сергій Карпук, голова Шацької районної ради, Анатолій Пех, начальник відділу освіти та молоді Шацької РДА, Руслан Кузько, головний суддя турніру, тренер вихованців спортивного клубу «Торнадо», Віталій Терешкевич, директор Федерації дзюдо Волині, Олександр Грицуняк, віце-президент федерації дзюдо Волинської області.

Гідно представили свій край у змаганнях господарі заходу – дзюдоїсти з Шацька. У своїх вагових категоріях переможцями та чемпіонами стали Анна Самолюк, Артем Оксюта, вихованці «Торнадо». У ваговій категорії до 42 кг усі призові місця дісталися шачанам: чемпіоном став Ілля Черв’як, ІІ місце – Радіон Найда, ІІІ місце – Назар Самолюк. Другі місця у своїх вікових категоріях вибороли шачани Микола Поліщук та Роман Самолюк.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024