Шацькі поліцейські врегульовували конфлікти та складали протоколи

21 Липня 2018, 13:40
1715 Джерело: фото ілюстративне

До Шацького відділення поліції минулого тижня надійшло 84 повідомлень про правопорушення та інші події (позаминулого тижня - 71), - повідомляють Шацькі правоохоронці на своїй сторінці у Facebook.

На одному з викликів працівники поліції ндали допомогу лікарям у доставленні до лікарні жителя с. Затишшя, 1985 р.н., в якого виявлено стан алкогольного делірію та діагностовано цироз печінки. Виїжджали поліцейські і на конфліктні ситуації (всього 12), які виникали в смт. Шацьк, ур. Гряда, с. Світязь, Піща та Прип’ять. Вжитими поліцією заходами вдалось уникнути травмуванню людей та інших тяжких наслідків.

Зафіксовано 8 фактів вчинення сімейного насилля - селах Піща, Затишшя, Світязь, Грабове, Підманове та смт. Шацьк.

Також надійшла одна подяка від жительки м. Жовква, Львівської області, жінки 1999 року народження, за надану допомогу, коли поліція заспокоювала неадекватного сина власниці будинку, в якому вказана відпочивальниця орендувала житло.

Працівниками поліції упродовж тижня складено 55 протоколів (постанов) про адміністративні правопорушення, з яких: 41 за порушення правил дорожнього руху, 6 – за появу в публічних місцях в стані сп’яніння та розпивання алкогольних напоїв в громадських місцях, 5 – за невжиття заходів щодо знищення насаджень маку снотворного, 2 – невиконання батьками своїх обов’язків по вихованню дітей, 1 – за порушення правил перереєстрації мисливської зброї.

Вжитими заходами адміністративного впливу поліцейськими накладено штрафів на суму 8345 грн., окрім того, за 3-ма протоколами справи про адміністративні правопорушення направлено на розгляд суду.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром